Wat kan ik voor u doen?

Cora Westerink
Cora Westerink

Van wervende teksten tot manuscripten, van folder tot artikel, ik zie overal een uitdaging in. 
Indien gekozen wordt voor tekst in combinatie met fotografie geef ik de garantie dat het beeld naadloos aansluit op de geleverde tekst en andersom.

Ik ben niet gauw tevreden. Ik blijf schaven tot het laatst en mijn opdrachtgevers weten inmiddels dat ik alleen werk inlever waar ik zelf 100% achter kan staan. Natuurlijk probeer ik inhoudelijk zichtbaar te maken wat de opdrachtgever voor ogen heeft, door me uitgebreid in te leven en te lezen in de opdracht. 
Tegelijkertijd blijf ik altijd trouw aan mijn eigen stijl.

 

Voorbeelden?

columns en artikelen

vrij werk


LinkedIn

Facebook

tarieven


Concrete informatie? Met onderstaand formuliertje is dat snel geregeld!
Of bel: 0599 332930 / 06 83383154

 

contact

Welk getal is hoger: 2 of 6? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)